Új lakás, új életmód

Írtam már nektek arról, hogy nemrég új lakásba költöztünk a férjemmel. Szerencsére már túl vagyunk a berendezkedésen, így újra van időm magammal is foglalkozni. Feltűnt, hogy az utóbbi időben nagyon táskás a szemem, így elhatároztam, hogy egészségesebb életmódba kell kezdenem.

Ugyanis ezen a weboldalon arról olvastam, hogy a táskás szemek sok esetben a nem megfelelő életvezetésből és szokásokból fakadnak: instantense.hu/miert-taskas-a-szemem-a-szem-alatti-taskak-kialakulasanak-okai/.

De hogy mik is ezek pontosan? Nagyon sok félék! Kezdjük például a nem megfelelő mennyiségű vagy minőségű alvással. Ez ugye könnyen előfordul egy lakóhely váltás időszakában. Aztán ott van a túl sok alkohol fogyasztás, ami ránk alapvetően nem jellemző, de ugye mostanság volt okunk az ünneplésre és mindig átjött hozzánk valaki megnézni az új helyet, akivel koccintani kellett.

Aztán a dohányzás sem tesz jó, ugyanis lebontja a kollagént ami a bőr rugalmasan tartásáért felel. Tudom, hogy nem egyszerű leszokni róla, de a sok más ok mellett a szép tekintet is szerepelhet érvként. Szintén csak olaj a tűzre a sok sós étel, amit megeszünk. Még ha mi úgy is gondoljuk, hogy nem nagyon sózunk utána evés közben sem a fogásoknak és főzés közben is moderáltan használjuk a sót, a mai emberek sajnos rengeteg kész vagy félkész terméket használ, ami bizony tele van sóval. Gondoljunk például a felvágottakra vagy a chipsekre. Ezt figyelembe kell vennünk, amikor kialakítjuk az étrendünket, a só ugyanis rengeteg vizet köt meg az emberi szervezetben, ami többek között a szem alatti terület puffadásához is vezethet.

Következő mumus a napozás. Mind tudjuk, hogy lehetőség szerint egész évben UV szűrős arckrémet kellene használnunk, nyáron pedig kifejezetten az arc bőrére tervezett naptejek a javasoltak. Emellett délelőtt 11 és délután 3 óra között bizony nem javasolt a napon lenni, csakis az árnyékban. Aki ezt nem tartja be, számolnia kell a következményekkel, ami többek között szem alatti táskák kialakulását is jelentheti.

Ezen túlmenően a nőknek további feladatuk is van, ha meg akarják őrizni a friss és kipihent tekintet látványát. Minden este, kivétel nélkül alaposan le kell mosni a sminket az arcukról. Nem számítanak a kifogások, akármilyen késő van és akármilyen fáradtak is vagyunk. Ez egyébként még a pattanások elleni harcban is a javunkra válik.

Az életmódon túlmenően azonban vannak olyan kevésbé szerencsés emberek, mint például én, akiknek genetikus okokból alakulnak ki a táskák a szemük alatt. Ők igazából nem sok mindent tehetnek, vagy kés alá fekszenek, vagy kevésbé veszélyes és drasztikus megoldásként keresnek egy jó krémet, ami segít a táskák eltüntetésében.

Ugyanezen az oldalon találtam erre is a megoldást: instantense.hu/miert-taskas-a-szemem-a-szem-alatti-taskak-kialakulasanak-okai/. Méghozzá az InstanTENSE Plus emelő hatású szérumot, ami 25 ml-es és kb. 2 hónapra elegendő. Az oldalon található videó jól szemlélteti, hogy milyen gyorsan hat és hogy mennyire látványos az eredmény. Egyébként egy használat kb. 6-10 órán keresztül tart ki, szóval egy munkanapot simán kibír.

Maga a krém 14 ezer Ft-ba kerül, mert most adnak rá 20% kedvezményt. Nem árulnak zsákba macskát, mert ha 30-os próba során sem használna nekünk, akkor visszafizetik az árát.

Online is meg lehet rendelni, ebben az esetben ingyen házhoz szállítják egy munkanapon belül. Vagy akár patikában is megvásárolható, ezzel kapcsolatban én felhívnám az ügyfél-szolgálatukat a weboldal jobb felső sarkán látható telefonszámon.