Plazmavágás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

A barkácsolás is könnyen képezheti a lakáskultúra szerves részét, hogyha otthonra bütyköli valaki a sufniban az asztalt, vagy bútort, vagy bármit. Nálunk a kerti kanapé éppen a sláger, amivel tele a műhely, de mindenkinél lehet ez más és más. Ha éppen nem fával kell dolgozni, hanem fémlemezekkel, az már kicsit komolyabb gépezetet igényelhet. Gyakran előfordul, hogy ahhoz már nincsenek otthon a megfelelő berendezések, hanem fel kell keresni egy vállalkozást, hogy a lakásunkat díszíthessük valamilyen saját készítésű termékkel.

Plazmavágás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

Ha a fent felsoroltak valamelyikére volna szükségetek, akkor azt ajánlom, hogy lessétek meg az acelpartner.hu weboldalt. Ez egy olyan cég, akik profi módon tudnak segíteni a különböző vastagságú acéllemezek vágásában, vagy gép forgácsolással különböző munkadarabokat tudnak kialakítani a speciális igényeknek megfelelően.

Az Acélpartner Kft. a X. kerületben található székhelyükön várja a megrendelőket, ahol különféle korszerű berendezésekkel felszerelve dolgoznak. Szóval ha épp valamilyen tároló rendszerhez kéne lemezt vágni, akkor lessetek rá nyugodtan az oldalra, biztosan tudnak segíteni. Lakáskultúra, vagy éppen autó csomagtartó, egyre megy, a végeredmény ugyanolyan szép lesz.

Plazmavágás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

De ha a felülettisztítás volna a cél szemcseszórással, az is megoldható, ahogyan hegesztési gyök előkészítéssel is foglalkoznak. A fő profil ugyan a plazmavágás, amihez itthon egyedülállóan csúcs gépet használnak, de a lángvágásban is profik és persze a felsorolt tevékenységekben is magas minőségű munkát végeznek.

Legközelebb igyekszem megírni a személyes tapasztalataimat is, mert épp felújítani tervezünk itthon, addig meg csak ennyi: Ha Plazmavágás – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás!