Nem a lakásom lett a vállalkozásom székhelye

Most hat hónapja, hogy Budapestre költöztem, vállalkozás alapítási szándékkal. Azóta összeállt az üzleti terv, és belekezdtem a cég bejegyeztetésébe, sőt, már több, mint egy hónapja üzemelünk is.

Azonban nem ment minden ilyen könnyen. Mielőtt elstartoltunk volna, sok döntést kellett meghozni, például azt, hogy a kis lakásom legyen-e a vállalkozás székhelye, vagy keressek más megoldást.

Egy kedves barátom segített döntést hozni a helyzetben. Elmondta, hogy ő korábban a lakását jelölte ki a vállalkozása székhelyének, de ez nem a legjobb megoldás volt, így váltott, a szekhelyszolgaltatas24.hu segítségével. Ez a cég kínál székhelyszolgáltatást budapesten, sőt, ha a vállalkozásod elején vagy, az egész folyamaton végigkísér.

Kipróbáltam a szolgáltatást, és valóban óriási segítségnek bizonyult, hiszen rengeteg mindent megoldott helyettem. Biztos, ami biztos, rákerestem még a neten, hogy “székhelyszolgáltatás budapesten”, de ennél jobb céget nem is találhattam volna.

Ingyenesen közvetítettek nekem egy ügyvédet, és a segítségével végigkísértek a cégalapítás folyamatában, egészen a bejegyzésig, és azóta is sok ügyem intézik. Többek között kihelyezték a cégnevem cégtáblán, fogadják a hatóságokat, és ha kell, tárgyalótermet biztosítanak. Sőt, ha úgy alakulna, a hatóságok kényszerintézkedéseit is profin kezelik, ami nem is meglepő, hiszen 11 éves múltra tekint vissza a cég, és nagyjából minden lehetséges helyzettel találkoztak már.

Nagyon elégedett vagyok ezzel a székhelyszolgáltatással budapesten, sokkal jobb, mintha a kis lakásomban kéne intézni ezeket az ügyeket. Ajánlom minden vállalkozónak!