Nagyobb család, nagyobb lakás

A feleségem és én nagy örömmel várjuk a gyermekünk születését. Természetesen ez rengeteg előkészületet is igényel tőlünk, melyek közük az egyik legfontosabb egy új lakás keresése. Az mostani lakással sajnos gondjaink lesznek, ha már hárman leszünk. A fő probléma az vele, hogy túl kicsi és nem fogunk tudni normálisan elférni. Legalább még egy plusz szobára szükségünk lesz, ahol a nejem nyugodtan dolgozhat, ő ugyanis otthonról végzi a munkáját.

A másik szempontunk az, hogy szeretnénk egy kicsit családbarátabb környékre költözni. A mostani sem rossz, de ez inkább a fiataloknak felel meg, hiszen itt viszonylag nagy a nyüzsgés még éjszaka is. Szeretnénk, ha a lakásunk egy olyan környéken lenne, ahol vannak szép szabad terek és parkok, ahol a párom nyugodtan sétálhat a gyerekünkkel, amíg én dolgozom.

Természetesen más fontos előkészületek is adódnak, melyek nem a lakással, hanem a baba és a feleségem egészségével kapcsolatosak. Szerencsére itt egyszerűbb a dolgunk, mint a költözés terén.

Ezt annak köszönhetjük, hogy rátaláltunk egy olyan weboldalra, ahonnan minden ehhez szükséges terméket könnyedén és kényelmesen beszerezhetünk. Gyakorlatilag itt mindent megtalálhatunk, ami a gyerekvállalással kapcsolatba hozható. Erről könnyedén meggyőződhetünk a következő linken keresztül: https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama.

Mikor a feleségemmel első alkalommal erre az oldalra tévedtünk, az első dolgunk az volt, hogy utána néztünk a különböző vitaminoknak, amiket a várandós anyukák számára javasolnak. Igen csak nagy választék tárult a szemünk elé és olyan készítményeket ismerhettünk meg, amiknek a létezéséről nem is tudtunk. Tartottunk is egy nagyobb online bevásárlást, hiszen számunkra a születendő gyermekünk egészsége a legfontosabb.

Rendeltünk többet között egy olyan terhesvitamint, ami a babára és a mamára is jótékony hatással van. Ennek a szedése nem csak a babavárás időszakában javasolt, de azt követően, a szoptatási időszak alatt is. A csomag 30 darabos kiszerelésben vásárolható meg. Érdemes az interneten keresztül rendelni, ugyanis ez esetben a termékeket olcsóbban megkapjuk, mint a patikai áron. Az oldalon nem csak a teljes árat közlik velünk, de az egységárakat is. Ennek a terméknek az esetében például egy darab tabletta ára 55 forint, internetes ár esetén.

A termékhez nagyon részletes leírást is kapunk, ami kitér az adagolásra, a hatóanyagokra és a termék jótékony hatásaira is. A tablettákban megtalálható több mint 13 vitamin és 10, a szervezetnek jelentős ásványi anyag. Napi egy darab tablettát kell bevenni a főétkezések során, tehát egy doboz elég sokáig kitart.

Nem csak a babavárással kapcsolatos termékeket ismerjük már innen. Tisztában vagyunk már a kisbaba születése utáni teendőkkel is, amihez a segítséget szintén megkaphatjuk a https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama oldalon keresztül. Ott van például egy krém, ami bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelve van. Tökéletes választás lesz a gyermekünk bőrének a gondozására. Kisbabák esetén elsősorban a pelenkával fedett bőr védelmére javasolják, de egyébként akár felnőttek is használhatják ezt a terméket például enyhe égési sérülések kezelésére.

Természetesen az egyéb, alapvetőbb babaápolási termékeket is van lehetőség megrendelni erről az oldalról. Gondolok itt a pelenkákra, hintőporokra vagy akár a cumisüvegekre is.

Mostanra már elég jól ismerem az itteni termékeket és merem állítani, hogy innen mindent beszerezhetünk ahhoz, hogy a gyerekvállalást biztonságosabbá, ugyanakkor könnyebbé is tegyük. A feleségem és én sokkal nyugodtabban állunk hozzá ehhez a nagy feladathoz, mióta megismertük ezt a nagyszerű forgalmazót.