Meleg olajos masszázs a jutalom, ha elkészül egy újabb szoba a házban

Egy lakásfelújításban rendkívüi módon el lehet fáradni – nem csak fizikailag, de mentálisan is. Amikor tolod magad előtt a dolgokat és látod, hogy egyszer el fogsz jutni a végére, de állandóan felugrik a mégis mikor kérdés a szemed elé, az nem könnyű. Éppen ezért szerintem különösen fontos, hogy a kis eredmények után is megjutalmazzuk magunkat, ha megérdemeljük. Én például azt találtam ki magamnak, hogy minden egyes helyiség után kapok valami olyat, ami éppen aktuális jó a testemnek, lelkemnek. A következő ilyen jóság egy meleg olajos masszázs lesz egy belvárosi masszázs szalonban.

Ez a szalon a Karma Thai Massage szalon, ami a két helyen is megtalálható a belvárosban: az egyik stúdió a Síp utca 27-ben van a VII. kerületben, a másik pedig a Király utca 38-ban van, a VI. kerületben. Mindkét helyen most akciósan lehet igénybe venni az általam kiszemelt szolgáltatást, a meleg olajos masszázst. De ha jobban megnézzük a honlapot, akkor az is szembetűnik, hogy nem csak ez az meleg olajos masszázs van most jó áron, hanem az összes masszázs fajta akciósan érhető el.

Én mégis azért szavazok erre a verzióra, mert ez egy olyan általánosan szuper masszázs, ami tényleg bármikor jól tud esni. Ellentétben egy thai masszázzsal – ami persze szintén tud finom is lenni -, itt nem kell attól tartani, hogy mennyire fog fájni. Teljesen ellazítanak és csak élvezni kell, ahogy újra felpezsdül a testünk élettel. Ebben a szürke, téli időszakban pedig aztán különösen jól tud esni egy kis plusz kényeztetés, nem csak a testünknek, hanem a szellemnünknek is.

Ha az árakat nézem, ugyebár nem csak egy meleg olajos masszázsra van kedvezmény, hanem akár egy egész bérlethez is hozzájuthatunk kedvezményesen. Ha konkrét számokról kell beszélni, akkor azt lehet elmondani, hogy egy 60 perces alkalom 11 900 forint helyett 9520 forintba kerül, míg egy 90 perces alkalom 14 900 forint helyett 11 920 forintba kerül. Ha a csomagokat nézem, akkor a 60 perces bérleteket az alábbiak szerint lehet megkapni: az 5 alkalmas bérlet ára 59 500 forint helyett 47 500 forint, a 10 alkalmas bérlet 119 000 forint helyett 83 500 forint, míg a 20 alkalmas 238 000 forint helyett 143 000 forint. Tehát jól látszik, hogy minél több alkalomra szeretnénk jegyet váltani, annál nagyobb a kedvezmény. Ez egészen odáig megy fel, hogy a 20 alkalom esetén gyakorlatilag majdhogynem csak a félárat kell kifizetni a szolgáltatásért. El is gondolkoztam rajta rögtön, hogy ne csak egy meleg olajos masszázsra fizessek be, hanem inkább egyből bérletet vegyek. De első körben inkább kipróbálom mennyire tetszik és ha bejön akkor bizony nincs megállás, jöhet az a 20 alkalmas bérlet. Aztán ki tudja, lehet, hogy annyira rákapok, hogy minden héten meleg olajos masszázs fog kelleni ahhoz, hogy nyugodtan teljenek a napjaim.