Lakásavatón a hidraulika volt a téma

Nyáron vett az egyik barátom egy lakást. Természetesen, mivel egyedülálló férfiről van szó, összeszedte az összes lány barátját, köztük engem is, hogy segítsünk már neki berendezni a lakást, hogy ízléses legyen, ne olyan tipikus legénylak. Persze segítettünk, szerintem minden nő élvezi az e fajta rendezkedést. Mikor elkészült a lakás, csapott is egy kis lakásavató bulit.

Megköszönve a segítségünket, úgy gondolta, hogy bevezet minket az autók világába. Nyilván ez az ötlet úgy nagyjából az ötödik sör után fogalmazódott meg benne. Na most, ez úgy nézett ki, hogy elkezdett mesélni a hidraulika olajokról. Senki nem tudja, miért pont ez lett a téma. Megtudtuk, hogy alkatrészek súrlódását hivatott csökkenteni, a kopások ellen is jó, és hőelvezetéssel is összefüggésben van a használata.

Az is kiderült, hogy ő bizony az olajwebshop.hu oldaláról rendeli mindig. Pontosabban mindent, amire az autójának szüksége van. Szerinte a hidraulika olaj ár, itt a legkedvezőbb, és mindig nagyon elégedett szokott lenni a termékekkel; soha nem volt még panasza. Azt is megemlítette, hogy sokféle termék és márka közül a webshopban választani.

Ez egyébként egy webshop, úgyhogy valóban, interneten keresztül is megrendelhetőek a különféle termékek, amiket házhoz szállítással is lehet kérni, de a Mol benzinkutak átvételi pontján is van lehetőség átvenni. Illetve több üzlettel is rendelkeznek Budapesten, szerintem egészen jól szétszórva, mert a III., a IV., a X., és a XI. kerületben is található üzletük. A barátom szerint, megéri a személyes átvétel is, mert ha esetleg valami kérdésünk lenne, akkor nagyon készségesen válaszolnak rá, és segítenek, tanácsokat adnak, ha kell.