Lakásavató buli alatt szereztem ajándék ötleteket

Nem olyan régen jártam egy lakásavató buliban. A párom gyerekkori barátja és párja most vettek egy lakást, ezért ezt akarták méltó módon megünnepelni. Egy kb. 10-12 fős társaság verődött össze, volt köztük ismerős és olyan is, akit újonnan ismertem meg. Mindenki nagyon jól érezte magát az új, csodaszép és stílusos lakásban. Nekem kifejezetten tetszett, hiszen Eszter, a páros női tagja hasonló ízléssel rendelkezik,mint én. Így az általa kiválasztott dekorációk és bútorok nekem különösen tetszettek. Nemcsak ezen a területen egyezik meg az ízlésünk, hanem az öltözködés, divat terén is. Éppen ezért szoktam tanácsot kérni tőle, vagy tippeket, hogy mit hol érdemes beszerezni.  A lakásavató során rendeltünk pizzát is, akkor tűnt fel, hogy Eszternek milyen szép pénztárcája van. Ráadásul tiszta bőrből készült és márkás volt. 

Elegáns meglepetés anyukámnak

Nekem ugyan nincs szükségem új pénztárcára, de anyukámat szerettem volna meglepni eggyel. Az övé már elég régi, kicsit ütött-kopott már, és megérdemel egy újat. Úgyhogy a buli egyik nyugalmasabb pillanatában megkerestem Esztert, hogy kicsit faggassam. Megbeszéltük, hogy másnap átküldi nekem a webáruház linkjét, ahonnan a pénztárca van. Másnap délután meg is érkezett a várva várt link az Anna Táska Webáruház -Márkás táskák egy helyen! szlogennel váró honlaphoz. Könnyű kezelhetőség, elegáns stílus jellemezte a weboldalt. A kategorikus beosztással pedig könnyedén megtaláltam a pénztárcákat. Nem kellett az összes terméket végignéznem ahhoz, hogy megtaláljam, amire szükségem van. A szűrőket beállítva viszont kifejezetten rákereshettem a kategórián belül azokra a termékekre, amelyek érdekelhetnek. Elsősorban nagyobb méretű pénztárcákban gondolkodtam. Anyukám ugyanis elég sok kártyával rendelkezik, azoknak pedig kell a hely. Szerencsére tudtam miből válogatni, a webáruház bőséges kínálattal rendelkezik. A mintás darabokat hamar átgörgettem. Ismerem anyukám ízlését, az egyszínű és egyszerű stílusú darabokat kedveli. Szerencsére az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! honlapján mindenkire gondolnak, így vannak mintás, modernebb darabok és a hagyományos, egyszerű, egyszínű darabok is.

Könnyen meglett a tökéletes

Nagyon örültem, hiszen hamar megtaláltam a megfelelőt. Egy sötét kék színű, bőr női pénztárca formájában. A leírás és kép szerint mondjuk első ránézésre inkább feketének tűnt, de amikor élőben megpillantottam, valóban kék színben pompázott. A tárca kívül-belül bőrből van. Jó minőségű, márkás termék. Bőven lesz hely anyukám minden kártyájának. Így elsőre úgy gondolom, hogy jó pár évig hűségesen fogja szolgálni anyukámat, akiről tudom, hogy magától biztos nem döntött volna úgy, hogy megveszi. Nem azért, mert nem tetszene neki, hanem elég spórolós fajta. Így hiába a márka és a minőség, kétszer meggondolja, hogy megvegye-e. Általában ez az oka, hogy ilyen ajándékokkal próbálom meglepni, mert úgy elfogadja és természetesen nem kötöm az orrára, hogy mennyibe fájt ez nekem. Egyébként szállítással, mindennek együtt én nem találtam olyan vészesnek az árat. Egy márkás és bőrből készült terméknél egyértelmű, hogy nem pár ezer forintos összegről beszélünk majd. Máshol sem kaphattam volna meg olcsóbban, sőt biztos vagyok benne, hogy ennél drágábbat is találtam volna.

Így a https://www.annataska.hu oldalával én kifejezetten elégedett voltam, gyorsak és pontosak voltak. Semmilyen problémával nem találkoztam a rendelés során, így a segítségükkel örömet szerezhettem édesanyámnak, aki azóta is boldogan használja az új, elegáns pénztárcáját. A barátnői pedig irigykedve nézik minden alkalommal, ha előkerül a táskájából. Apropó táska…legközelebb talán azzal is meglephetném, hiszen az Anna Táska Webáruház – Márkás Táskák egy helyen! weboldalán abban sincs hiány.