Kizárólag akciós termékekkel rendeztem be új otthonom

A 2021-es évet költözéssel kezdtem. Végre beköltözhettem új otthonomba, fellélegezhetek. Költözésem története nem volt zökkenőmentes sőt, ki merem jelenteni, hogy egy hullámvölgyekkel teli utazás volt. De azt hiszem vége és most elkezdhetem élvezni a kemény munkám gyümölcsét, amit már izgatottan vártam.

Pontosan két évvel ezelőtt éreztem, hogy itt az ideje keresnem egy nagyobb lakást, ami sokkal jobban megfelel az elvárásaimnak. Már a döntés sem volt egyszerű, mert nagyon ragaszkodó típus vagyok és nehezen engedem el a jól megszokott dolgokat, valamint hiába spórolok évek óta, nem gondolom, hogy anyagilag megengedhetek magamnak egy költözést. De nem húzhatom tovább, így elkezdtem lakások után nézelődni. Már a lakásnézés is egy hosszabb folyamatnak bizonyult. Ami végre tetszett, végül más érdeklődőnek adták, az szintén egy csodás kis lakás volt. Olyan is volt, amibe már első látásra beleszerettem, de sajnos túl drága volt a pénztárcámnak. Volt egy kis lakás, amit már majdnem megvettem, amikor kiderült, hogy több gond van vele, mint hinném és rengeteg ponton kellene felújításba kezdenem, amit valljuk be egyedül nem lett volna jó döntés bevállalni. Kezdtem elveszíteni a reményt, amikor egy régi ismerősöm hirdetése szembekerült velem az interneten. Felcsillant a szemem, hamar egyeztettem is az illetővel és már mentem is lakásnézőbe.

Amint beléptem a lakásba éreztem: ez lesz az, végre! Ez a lakás rám várt. A belmagassága nagy volt, hatalmas ablakokkal, ami miatt világos volt az egész nappali és a konyha is. Volt benne egy kis gardróbhelyiség és két fürdő. A konyhához tartozott egy kamra, ami nagyon praktikus. Bármilyen hihetetlen, de még az ára is éppen belefért az általam meghatározott keretbe. Csupán az volt a probléma, hogy néhány háztartási gépen és nagyobb bútoron kívül semmi sem volt benne.

Nem gondolkoztam sokáig, alá is írtam pár nap múlva a szerződést és hivatalosan is enyém volt a lakás. Már csak be kellett rendeznem és egy lakást teljesen berendezni pedig nem kis feladat. Úgy határoztam, hogy adok időt magamnak, nem fogom elkapkodni. Elkezdtem böngészni az interneten, kérdezősködni ismerősöktől, hátha tud valaki ötletet adni, hogyan tudnám a lehető leghatékonyabban és viszonylag kevés pénzből berendezni a kis ékszerdoboz lakásomat. Viszonylag hamar rábukkantam a diszkont depo oldalára, ami azonnal megtetszett. Azonnal feltűnt a rengeteg akciós termék, így el is kezdtem nézegetni az oldalt. Beregisztráltam és a hírlevélre is feliratkoztam, amivel még 5% kedvezményt kaptam az első vásárlásomra. Egyre több remek termék került a kívánságlistámra és kezdett összeállni a kép, hogy milyen stílus alapján szeretném berendezni a lakást. Kedvelem az egyszerű, praktikus és jó minőségű tárgyakat, eszközöket, tehát a lehető legmegfelelőbb oldalt találtam meg, mivel a diszkont depo kínálata megfelelt minden előzetes elképzelésemnek és elvárásomnak, sőt felül is múlta azokat.

A konyhát egy az egyben hihetetlen praktikus felszerelésekkel töltöttem fel, például vettem szilikon kenyérsütő formát, szilikon tepsit, összecsukható szilikon ételtartó dobozokat és egy 106 darabos tortadíszítő szettet, mind akciósan. Imádok a konyhában lenni, bár tortákat nem nagyon sütöttem eddig, de ezt az elképesztő szettet nem hagyhattam ki. Érzem, hogy meg fogom szeretni a cukrászatot, hiszen az édességrajongásommal eddig sem volt probléma.

A fürdőszobát nagyon tudatosan akartam berendezni, hogy a színek, formák, anyagok passzoljanak egymáshoz. Sok időt töltök el a fürdőben szépítkezéssel, feltöltődéssel, így fontosnak tartok minden apró részletet. Azt hittem nehezebb lesz majd minden kiegészítőt megtalálni, de kellemeset csalódtam. Találtam egy komplett fürdőszoba szettet, ami 6 darabos. Van benne szemetesláda, fogmosópohár, fogkefetartó, szappanadagoló, szappantartó, wc kefe és wc kefetartó. Kifejezetten minimalista a kinézetük, passzolnak egymáshoz, ami nagyon tetszik, valamint könnyen tisztán lehet tartani a nemesacél anyagnak köszönhetően. Természetesen ez is akciós volt. Vettem még egy komplex görgős ruhaszárító állványt, aminek kihajtható polcai és vállfás akasztói is vannak ráadásul kis helyen is elfér. Miután kipróbáltam és tapasztaltam, hogy hihetetlen egyszerűen tudom mozgatni a görgők miatt és elbír sok nedves ruhát, hamar rendeltem egyet édesanyámnak és a tesóméknak is, mert a családi összejöveteleken mindig szóba kerül, hogy alig férnek el a fürdőben és nem mindig van lehetőségük az erkélyen teregetni, tehát csak a gond van a szárítóikkal.

Beszereztem néhány háztartási gépet, hogy a lakberendezés közben például tudjak takarítani is, és ne a legvégén kelljen majd naphosszat dolgoznom, hogy a lakás tiszta legyen. Vettem vezeték nélküli újratölthető kézi porszívót, amivel spóroltam nem is keveset. A megtakarított összegből egy rozsdamentes acél, automata folyékony szappanadagolót, ami érintésmentes, tehát ebben a vírusos időszakban különösen praktikus.

A ruháim rendszerezésére is találtam praktikus és olcsó termékeket, például bugyi és melltartó tároló dobozokat, amiket a fiókba tudok helyezni és szépen, szisztematikusan rendezhetem be a gardróbom. A ruháknak is vettem vászon ruhazsákokat, amiket a szekrényben is tudok használni, de nekem kifejezetten jól jön, amikor elutazom egy konferenciára és szép, üzleti öltözéket kell az autóba magammal vinnem. Találtam még szövet cipős szekrényt, aminek elképesztően megörültem, mert igaz van cipős szekrényem, de cipőkből sosem elég, így az nagyon hamar megtelt. Egy fedeles, szövet szekrényt találtam, amibe 27 pár cipő fér, szinte hihetetlen és nyilván ezt is akciósan, majdnem 30% kedvezménnyel szereztem be. Amikor a vendégeket közbevezetem és meglátják a gardróbban, mindig azt hiszik ruhásszekrény. Majd amikor elhúzom a roll up fedelet és megmutatom mit rejt, leesik az álluk és azonnal megkérdezik, hogy hol szereztem ilyet.

Miután enyém lett a lakás, a lakberendezésnek már minden pillanatát élveztem. A böngészést, vásárlást, a termékek kicsomagolását és elhelyezését. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyit fogok tudni spórolni és ilyen sok praktikus tárgyat tudok majd venni méghozzá ilyen rövid idő alatt.

Amióta elkezdtem berendezni a lakásom, már csomó ismerősömnek ajánlottam a diszkont depo oldalát, akik mind hálásak voltak nekem. A termékekre garanciát vállalnak, a kiszállítás költsége minimális sőt, bizonyos összeg felett (amit nagyon könnyű elérni) teljesen ingyenes. Maximálisan meg vagyok elégedve minden vásárlásommal és biztos vagyok benne, hogy a jövőben még sokszor fogok a diszkont deporól rendelni, nem csak lakberendezési tárgyakat, mert ezen az oldalon minden van. Műszaki cikkek, szépségápolási termékek, baba-mama termékek és még sok egyéb. Az oldal nézegetése közben találtam kisállatoknak való termékeket. Ekkor játszottam el a gondolattal, hogy mi lenne, ha vennék egy kiscicát az új lakásba. Nos, nem kellett sokáig agyalnom. Szóval még a kiskedvencem, Mircust is a diszkont deponak köszönhetem. Természetesen neki is rendeltem a napokban pár dolgot. Biztosan imádni fogja a ficánkoló halacska interaktív játékot és a puha ananász alakú fekhelyet.

Igyekszem nem diszkont depo mániás lenni.