Home staging 100% tisztaságú illóolajok segítségével

Mi is az a home staging? Ha adtál már el lakást, akkor hallanod kellett róla, ha még eladás előtt állsz, akkor ezt olvasd el és sokkal könnyebb lesz az életed!

A home staging a saját lakásod felkészítése az eladásra, kívánatosabbá tenni a lakást a vevők számára. Gondolom láttál már lakáshirdetésekben lepukkant szobákat, omladozó fürdőszobát és zsírban gazdag konyhapultot, ezzel a stratégiával nagyon hosszú ideig a piacon lesz a lakás és jóval ár alatt sikerül majd csak eladni, ha egyáltalán sikerül. Ha viszont energiát és egy kis pénz fektetsz lakásod kicsinosításába, hamar a piaci áron, vagy akár ár felett is értékesíthető lesz az ingatlan.

Az egyik legfontosabb tanács, hogy takarítsd ki a lakást! Pakold el a felesleges holmikat, ne maradjon elől szennyes ruha, tegnapi mosatlan, kóbor porcicák, egy alapos, mély tisztítás csodákat tehet a lakásoddal.

Nem is gondolná az ember, de a lakásban érezhető illatok is nagyban befolyásolják a vásárlási kedvet, ezért ajánlatos beszerezni egy illatpárologtató berendezést, melybe illóolajat kell csak csepegtetni és a lakás levegőjét órákon át frissen tartja. A legjobb megoldás egy aroma diffúzor beszerzése, melynek másik neve az ultrahangos párásító, kevés víz és illóolaj keverékével működik, modern, kecses kis berendezés, akár még dísznek is mutatós és nagyon hasznos.

Milyen illatok adják el a lakásod?

A tisztaság illata mindig nyerő lesz, ezért a fürdőszobába használj teafa olajat, ez az esszenciális olaj antibakteriális és fertőtlenítő hatású, vírusölő, sebgyógyításban is használják. Házi készítésű tisztítószerekbe is szokták tenni, ha a felmosóvízbe csepegtetsz pár cseppet, az egész lakás ebben az illatban fog fürdeni, innen beszerezheted: https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html

Másik kellemes, nyugtató hatású illóolaj a levendula olaj, melyet érdemes a hálószobába párologtatni, egy stresszes nap után üde kikapcsolódást nyújt ennek a gyógynövénynek a jelenléte. A lakásvásárlók pozitív energiákkal feltöltve távoznak majd tőled, ez az élmény segíthet nekik a te lakásod választásában!

A konyhában használj olyan illatot, mely a frissen sült süteményre emlékeztet, például a mandulaolaj enyhén marcipános illata elhozza a sütemény illúzióját, ettől a konyhád még otthonosabbnak és melegebbnek tűnik majd!

Ne felejtsd tehát el, hogy ha lakást szeretnél eladni, rakj rendet, takaríts ki és használd az illóolajok és aromák jótékony erejét a gyorsabb ingatlanértékesítés érdekében!