Gyerekbiztos lakás és nedves törlőkendők

Na most, eljön az a pillanat minden család életében, amikor a kisbaba már nem csak helyben ül, szépen ránk mosolyog vagy éppen sír vagy alszik, hanem bizony elindul. Először általában négykézláb, esetleg kúszva, aztán lassan felegyenesedik. Általában 1 és másfél év között már totyognak, tipegnek a kicsik. Legkésőbb ekkor gyerekbiztossá kell tennünk a lakásunkat. Kezdhetjük az asztalok szélével, erre mehet valami műanyag védő, aztán sokan a fiókokat is gyerekzárakkal lezárják, meg még 1000 más dolog.

Mire ideáig eljutunk, már mind jól ismerjük a nedves törlőkendőket (https://www.lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo), más néven popsitörlőket. Nagy találmány, az biztos, csakúgy, mint a pelenka. Ezzel a kis papírdarabkával meg tudjuk szabadítani a csemeténket az utolsó kakidarabtól és kakifolttól is. Furcsának tűnik ez a téma? Várj, amíg kismama vagy kispapa leszel!

A nedves törlőkendőket sok helyen megvehetjük, például a Lord Shop webáruházban. Itt különböző kiszerelések vannak, a legkisebb inkább próbacsomag, 15 darabos csak és a két fajtája 90 és 100 Ft-ért érhető el, de vannak kb. 60 darabos, nagy, 90 darabos és XXL-nek számító 120 darabos csomagok is. Itt már 5 Ft alatt is találhatunk popsitörlőket, mármint darabját.

Nyilván az ember nem rendel házhoz kizárólag popsitörlőket. Akár hagyományos, akár bugyipelenkáról van szó, meg tudjuk venni ebben a webshopban. Már egészen kis gyerekünknek, akár egy nagyobb, 4 kg-os újszülöttnek vehetünk bugyipelenkát, például a Lord Shop sajt márkás Sleepy vagy Sleepy JEANS termékeit.

Ha amellett döntünk, hogy innen vásárolunk, tartsuk észben, hogy a COVID miatt a személyes átvétel szünetel, de a házhozszállítás él és virul: választhatjuk a GLS futárt, itt 20.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás, egyébként 750 Ft vagy az ún. túrajáratot, ahol a Lord Shop saját, képzett futárai szállítják ki a termékeket, most októberben egy akció keretében már 8000 Ft-os vásárlástól ingyen hozzák ki a dolgokat. De a túrajárat nem megy az országban mindenhová, úgyhogy mindenképp ellenőrizzük, hogy szerencsések vagyunk-e és ha igen, a hét melyik napján tudja a “járat” házhoz szállítani a megrendelést, mert naponta egy kört mennek csak.