Gamer széket minden háztartásba!

Egyik nagy szenvedélyem a lakberendezés. Imádom az összes lakáskultúráról szóló lapot és órákat tudok eltölteni az IKEA bemutató termeiben. Rengeteg barátnőm kér tőlem tanácsot, mikor újítani szeretnének a berendezésen, és én mindig nagyon nagy örömmel vetem bele magam egy-egy ilyen projektbe.

Az egyik délután pont egy ilyen apropóból böngésztem a különböző ülőgarnitúrák és szekrények között, amikor megláttam, hogy akciósak a gamer székek. Az öcsém imádja a számítógépes játékokat és van, hogy napokig ki se mozdul a szobájából. Néha kicsit aggódom érte, de elvileg nagyon ügyes, sőt bajnokságokat is szokott nyerni.

Nem sokára itt a szülinapja és arra gondoltam, hogy ha már egész nap a szobájában gubbaszt, legalább valami kényelmes széken üljön és ne fájduljon meg a dereka sem. Mivel annak az oldalnak a kínálata nem nyerte el a tetszésemet, ezért beírtam a keresőben, hogy gamer szék vásárlás és a bestmarkt.hu oldalon egy egész szék flotta tárult elém. Esküszöm nem hittem volna, hogy ennyi színben, formában és méretben vannak gamer székek. Hallottam már róla, hogy ennek egészen nagy kultusza van, de sosem hittem, hogy ennyire. Ami az árakat illeti, a határ a csillagos ég szerintem, mert akár egy-egy modell megütheti a százezer forintot is, ha nem a kétszázat.

Egy pár óra böngészés után, meg kellett állapítanom, hogy elképesztő sok funkcióval tud rendelkezni egy gurulós szék és egészen kikupáltam magam a témában. Mivel a bestmarkt.hu kínálatában összesen 246 gamer szék volt található, nem akartam mindegyiknek a termékleírását elolvasni ezért, gyorsan szűrtem egyet a legnépszerűbb modellekre.

A legkedveltebb szék, a White Shark THUNDERBOLT volt, ami első ránézésre egy 21. századi királyi trónusnak nézett ki. Fekete alapon, piros mintázata van, valamint beépítet LED világítással rendelkezik, amit egy kicsi IR vezérlővel lehet irányítani. Kényelmes 2D kartámaszokkal van felszerelve, ami karfáradás csökkentésére szolgál, illetve az egész széket egy kontúros háló borítja, a megfelelő légáteresztés érdekében. Természetesen van rajta fej és derék párna, a háttámlája pedig dönthető.

Nagyjából 2 nap alatt ki is hozták a rendelésem és élőben még monumentálisabb volt, mindemellett pedig egészen dizájnos. Öcsi nagyon örült az ajándéknak, én pedig biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az utolsó, hogy gamer szék vásárlásra adom a fejemet, mert egy-két lakberendezős ötletembe, nagyon is beleillik majd ez a stílus.