Férfivágyak netovábbja: a ráülős takarítógép

Elmondhatom, hogy a férjem egy igazán különleges ember, hiszen kevés férfi van, aki annyira oda van lakáskultúráért, a lakberendezési tárgyakért, sőt azok tisztításáért, takarításaiért, mint ő.

A lakásunkban büszkén elmondhatom, hogy nagyon sok szép dolog van, amiket ő gondoz, tisztít. Számos régi, szép komód dicséri a keze munkáját, hisz ő újította fel valamennyit. Fotelek sorakoznak, amiket saját kezűleg kárpitozott.

Egy dolgot nem hajlandó csak megtenni, az pedig nem más, mint a porszívózás. Ezt mondjuk meg tudom érteni, hiszen én sem vagyok oda ezért a tevékenységért. Épp ezért minden vágyam átpasszolni rá ezt a tevékenységet. Ezzel ő tisztában is van, és egyszer viccesen azt mondta, hogy akkor hajlandó majd csak takarítani, ha beszerzek egy ráülős takarító gépet. Én hirtelen nem értettem a dolgot – ráülős takarítógép? – kérdeztem vissza. Csak nem azokra a professzionális takarítógépekre gondolsz, amilyeneket a plázákban látni? De bizony, olyanra, mondta nevetve, és teljes biztonságban érezve magát attól, hogy valaha egy ilyet beszerzek.

Természetesen elhatároztam, hogy képletesen bár, de „felveszem a kesztyűt”, és már csak kíváncsiságból is utána néztem ezeknek a ráülös takarítógépeknek. Rá is leltem egy nagyon jóképű kis szerkezetre: TASKY SMINKO 4000 a neve. Ez a fürge, nagy teljesítményű, ráülős takarítógép a greenwaykft.hu oldalán található meg, és számos más seprőgép mellett, szintén bérelhető.

A kis szerkezettel kapcsolatban csakis pozitív tulajdonságokat olvastam. Például azt, hogy nagy munkaszélességű gép, ami azt jelenti, hogy 85 cm-en dolgozik, emellett pedig a víztartálya 200 literes.

Annak ellenére, hogy meglehetősen behemónak tűnik, 7,5 km/óra sebességgel képes haladni, és ezzel a sebességgel fantasztikusan hatékony takarítást tud végrehajtani.

A magas teljesítmény mellett kiválóan tisztít, abszolút megbízható és mindemellett még intelligens is. Pontosan olyan, amilyennek lennie kell, és amilyenre a férjem is vágyik.

Természetesen a mi a lakásunkba kissé nagy lenne egy ilyen takarítógép, a takarítással foglalkozó vállalkozóknak viszont fantasztikus megoldásokkal szolgál például ennek a gépnek a bérlésével kapcsolatban a Greenway Kft.

A cég ugyanis takarítógépek bérlésével, szervizelésével foglalkozik. A berendezéseket úgy lehet kölcsönözni, hogy azok teljesen kaució mentesek. Emellett  átvállalják az üzemeltetés költségeit, ingyenesen biztosítják a 24 órán belüli szervizelést, sőt még rugalmasan változtatható kondíciókkal is szolgálnak.

További előnyt jelent, hogy a tőlük bérelt gépek – ha már nincs rájuk szükség – , vissza is adhatók. Ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen kockázatmentesen bérelheti egy vállalkozó a tevékenységéhez szükséges berendezéseket úgy, hogy nem kell nagy összeget beruháznia. Ezzel a konstrukcióval nincsenek rejtett költségek, tisztában lehet a havi költségekkel, hisz azok a Greenway Kft-től történő kölcsönzés során abszolút fix összegek.

A Greenway Kft-vel egyszerű a kapcsolatfelvétel. Weboldalukon, a greenwaykft.hu-n  telefonszám, illetőleg e-mail cím is megtalálható. Ezeken az elérhetőségeken túl megadták az iroda, illetőleg a raktáruk címét is. 

Én most épp azon gondolkodom, hogy talán a férjem születésnapjára kitalálok valami jópofa ötletet, és valahogy kibérelek egy órára egy ilyen fantasztikus kisgépet. És természetesen készítek egy fényképet, ahogy a ráülős takarítógéppel tisztítja a lakást.