Falburkoló mesterember, aki imádja a motorokat

motorgumi akció

Mindig is érdekelt a lakberendezés, szabadidőmben szeretek képeket nézegetni ízlésesen berendezett lakásokról. Ha tehetem, mindig beújítok 1-2 új kiegészítőt a lakásba, és attól se riadok meg, ha kisebb építési munkákat kell elvégeznem, mint például festés, glettelés, vagy az erkély teljes felújítása. Gyakran azon töröm a fejemet, hogyan tudnám még otthonosabbá tenni a lakásomat. Ebből kifolyólag a barátaimnak és szeretteimnek is gyakran vásárolok lakberendezési ajándékot.

Ezt a szüleim is tudják rólam, ezért amikor nappali és konyha felújításba kezdtek, természetesen nekem is szóltak. Örömmel veszek részt a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt, és abban se találok kivetni valót, ha a mesterembereknek kell besegítenem.

Így történt akkor is, amikor a kandalló mögötti fal burkolatának felhelyezésében segédkeztem egy kissé szűkszavú mesterembernek. Az egész napos munka alatt csak egyszer vált bőbeszédűvé, amikor a motorkerékpárjáról mesélt. Beszámolt róla, hogy aznap estére az a terve, hogy megrendeli az új abroncsokat a járműre egy motorgumi akció keretein belül.

Ha motorgumi akció, akkor Motortire!

 Elmesélte, hogy a megrendelést követő munkanapon ki is szállítják neki, ha déli 12 óráig leadja a rendelését, és raktáron is van a kívánt szett.  Természetesen, ha nincs raktáron, akkor is meg lehet rendelni az abroncsokat a Motortire-nél, csak a kiszállítási idő 1-5 munkanap is lehet. Tekintve, hogy ő este adná le a rendelését, gondolom 2 munkanapot is igénybe vehet, míg házhoz kapja az abroncsokat.

Arról is beszélt, hogy személyesen szeretne elmenni értük a korszerű műhelybe, de mivel a fővárosban található, ő pedig vidéken él, a munkája mellett nincs erre lehetősége sajnos. Pedig szerette volna helyben felszereltetni a gumikat, mert erre is van lehetőség kedvező áron, garanciával. A műhely hétköznapokon 8 és 17 óra között tart nyitva. A honlapon található elérhetőségeken, telefonon és emailben is fel lehet venni a kapcsolatot velük, illetve online is lehet időpontot egyeztetni. Ez utóbbi esetben kiválaszthatjuk, milyen motorkerékpárunk van, milyen szolgáltatást szeretnénk igénybe venni. Idetartozik például defekt javítás, abroncs csere, de foglalkoznak futómű beállítással és klíma töltéssel is.

Mint megtudtam, nagyon fontos a megfelelő gumiabroncs kiválasztása

Hosszasan kifejtette, hogy mennyire fontos a megfelelő gumiabroncs kiválasztása és, hogy talán nem lenne rossz egy második motor is. Bár neki egy sport motorja van, de a hatalmas választéktól és a rengeteg, egész éves motorgumi akció lehetőségétől kedvet kapott, hogy vegyen egy robogót, ami reményei szerint a fia első motorja lesz. Ő még általános iskolás, de már most nagy érdeklődést mutat édesapja motorkerékpárja iránt. Még az abroncs kiválasztásába is bevonta, együtt nézték át alaposan, hogy milyen típusú lenne alkalmas számára.

A Motortire-nél rengeteg motorkerékpár típusra árulnak abroncsot, motor márka szerint is lehet böngészni, illetve márkák terén is elképesztő választékot kínál a már említett cég. Ahogy többször kihangsúlyozta, azt bánja csak, hogy nem lesz lehetősége személyesen elmenni a műhelybe. A motorgumi akciók mellett ugyanis nagyon kedvező áron végeznek motorkerékpár gumi szerelést is garanciával, hogy minél biztonságosabban szelhesse az utakat. Bár az építőipari munkák mellett ért valamelyest a gépekhez is, de a motorja szerelését, karbantartását csakis profi szakemberekre bízná, egy korszerű és modern szerelőműhelyben. Ezzel garantálva azt is, hogy a lehető legjobb kezekben van kedvenc kétkerekű járműve.