Elhívtam a barátnőmet megtekinteni egy lakást

A férjemmel életünk egyik legkomolyabb döntése előtt állunk: meg akarjuk vásárolni az első lakásunkat.

Mondanom sem kell, hogy mennyi mindent kell ilyenkor figyelembe venni, hiszen itt komoly pénzekről van szó, és ha kiderül, hogy valami nem stimmel a lakással, az meglehetősen érzékenyen érinthetne minket.

Ezért is voltam dühös a férjemre, mikor kiderült, hogy nem fog tudni eljönni velem megtekinteni egy potenciális lakást.

Így jutott eszembe Anna, aki az egyik legjobb barátnőm, és tudom róla, hogy egy ingatlan beruházásokkal foglalkozó vállalatnál dolgozott pár évig, így hátha tudna nekem ott segíteni. Különben is már régen találkoztunk.

Szerencsére igent mondott a kérésemre. Nagyon nagy segítséget jelentett Ő a számomra, mert a lakásban több olyan hibát is talált, ami az én figyelmemet elkerülte volna.

A lakásnéző után beültünk egy kávéra, és rákérdeztem, hogy mi történt az arcával, mert valami változást látok rajta, de nem jöttem rá, hogy mi az.

Örömmel mesélte el nekem, hogy nem is olyan rég a Kelemed Plasztikánál elvégeztek nála egy olyan plasztikai beavatkozás, melynek az volt a célja, hogy a füleinek az esztétikai megjelenésén javítsanak. Kicsit féltem, hogy a kérdésem indiszkrét volt, de Ő örömmel mesélt erről a helyről és a műtétjéről, hiszen csak is jó tapasztalatokat tud hozzá kapcsolni.

Jól emlékszem rá, hogy már régen is mennyire zavarták az elálló fülei, azonban ez már múlté, amit annak a plasztikai sebésznek köszönhet, aki ezt a plasztikai klinikát vezeti.

Nagyon sok pozitívumot mesélt erről az orvosról. Elmondta, hogy már az első konzultáció előtt is nagyon izgult. Az első megbeszélés és vizsgálat során azonban tudatosult benne, hogy itt komoly szakértelem és tapasztalat mellett fog megtörténni a teljes beavatkozás, szóval igazán nincs mitől tartania.

A plasztikai sebész úgy végezte el a bőrmetszést, hogy az a fülkagyló kevésbé látható helyén történjen meg, így a műtétnek nem marad látható nyoma sem. Miután megtörtént a bemetszés, elvégezte a porc méretének a csökkentését, illetve a helyzetének a megváltoztatását.

Ezután következtek az öltések, melyek segítségével a fülek új helyzete rögzült.

A műtétet követően egy puha kötés fog a fülre kerülni, melynek a szerepe kettős: véd a bevérzéstől, illetve a fülek nem kívánt elmozdulásától is. Anna elmesélte, hogy a kötést nagyjából csak egy hétig kellett hordania, ami azért nem olyan vészesen hosszú idő, szóval ez igazán nem járt sok kellemetlenséggel a számára. A kötés levétele után történt meg a varratok eltávolítása is, ami szintén egyáltalán nem volt egy zavaró dolog.

Ezt követően a füle még néhány hétig érzékenyebb volt, de utána már teljesnek volt mondható a gyógyulása. Ennek a gyógyulásnak az ideje egyébként a műtéttől függően változó lehet.

Az operáció során a plasztikai sebész helyi érzéstelenítést használt, így biztosítva azt, hogy a barátnőm semmiféle fájdalmat vagy kellemetlenséget ne érezzen.

Ha valakinek felkeltette az érdeklődést ez az írás, akkor sokkal többet is megtudhat a plasztika.info.hu weboldalon, ahol rengeteg más plasztikai beavatkozás részleteiről is olvashatunk.

Bármelyik operációról is legyen szó, azt itt a lehető legnagyobb alapossággal képesek elvégezni.

Az időpont egyeztetés céljából érdemes a honlapon található konzultációs kérdőívet kitölteni, ami után nem sokkal fel fogják velünk venni a kapcsolatot. Ezekre a konzultációkra egyébként Budapesten és Pécsett is sor kerülhet, így valószínűleg nem is kell majd túl sokat utaznunk.