Egyedi pólóban mutatkoztunk a bútoráruházban

Interiőr dizájnerként egy bútorboltban

Azon kevés szerencsés közé tartozom, aki elmondhatja magáról, hogy a munkája a hobbija. Mindig is nagyon érdekelt a dizájn, már középiskolában megdicsértek, hogy milyen szépen rajzolok. Nagyon sok rajzversenyre jártam akkoriban, és mindig jó helyezéseket értem el. Az iskola aulájában több alkalommal ki voltak állítva az én képeim is. Így egyértelmű volt, hogy később aztán olyan irányba megyek tovább, ahol kamatoztathatom ezt a tehetségemet. Így az élet a tervező szakma felé vitt. Először belsőépítészetet tanultam, aztán a tanulmányaim végén z úgynevezett interiőr dizájn vonalon kötöttem ki. Egyszerűen imádtam amit csinálok, úgy éreztem, hogy megtaláltam a helyem a szakmámban.

Egy bútorboltban helyezkedtem el, ahol lelkesen kezdtem elrendezgetni a kirakatot. Először csak gyakornok voltam a boltban, és mindig sóvárogva néztem a lakberendezők munkáját, akik a szép belső elrendezéseket alakítják ki a bolton belül. Ahogy aztán bizonyítottam az évek során, a diplomám megszerzése után át is vettek teljes állományba, és én is kaptam saját bolt részt. Először csak kisebb szobák berendezését kaptam meg, így sokáig én feleltem a fürdőszobáért és a konyháért. Néhány év elteltével aztán megkaptam a nappalit, az volt a kedvenc helyiségem. Ott aztán igazán ki lehetett élnie a kreativitását az embernek! Időközben egyre több szakmai tapasztalatot szedtem fel, és szépen haladtam előre a ranglétrán is. Először csak egy kisebb csapatot kaptam, akiket irányítanom kellett, majd egyszer csak arra eszméltem, hogy pár éven belül én lettem a bútorbolt vezetője.

Menő egyedi pólóval leptem meg a csapatomat

Ha visszagondolok, olyan hamar történt minden – mintha csak egy szempillantás lett volna az egész! Nagyon szeretem a munkahelyemet és nagyon büszke vagyok a csapatomra, akik nap mint nap gyönyörű széppé varázsolják a kiállítótermet. Persze ez csak a munkánk egy kis szelete, legnagyobb részt a vevői megrendelésekkel foglalkozunk. És mivel a kiállítótérben így mi is megjelenünk, hogy tudjunk segíteni a vásárlóknak, legutóbb azt találtam ki, hogy nyomassunk egyedi pólókat a csapatnak. Először ismerősöknél kérdeztem körbe, dolgozott-e már valaki megbízható pólónyomó céggel. Már azt gondoltam, nem járok sikerrel a kutatásban, amikor az egyik ismerősöm ajánlotta a LOLMarkt oldalát, így hát vetettem rá egy pillantást. De ahogy felmentem az oldalukra éreztem, hogy megtaláltam, amit kerestem!

egyedi póló
A LOLMarkt oldala valóságos póló mennyország, ha egy kis kreativitással igazi színt vinnél a ruhás szekrényedbe

A LOLMarkt oldala ugyanis valóságos egyedi póló mennyország azoknak, akik egy kis kreativitással igazi egyéniséget és színt vinnének a ruhás szekrényükbe – de legalábbis az egyik pólójukra mindenképpen. Ráadásul a cége megrendelők is jóféle elbánásban részesülnek. Ugyan a mi csapatunk nem több tíz főnél, de ez nem jelentett problémát a LOLMarkt gárdájának, sőt! A néhány darabos rendeléseket ugyanolyan örömmel elkészítik, mint a több száz darabos megrendeléseket. Tulajdonképpen a pár darabos megrendelés még rugalmasabb is, mert azt rögtön az üzletből el tudjuk hozni, ha úgy adódik. Így én is ezt az opciót választottam, és nemes egyszerűséggel besétáltam átvenni a csapatom részére készíttetett egyéni pólókat.

Amikor a soron következő csapat megbeszélésen szétosztottam az egyedi pólókat, nagy volt ám a meglepetés! Nem számítottak rá a kollégák, de nagyon jól esett mindenkinek. A meeting vége után két perccel pedig már mindannyian az új pólójukban feszítettek, és abban várták a vásárlókat! Nagyon meghatódtam a reakciójuktól, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól sül el a meglepetés. Köszönjük, LOLMarkt!