Az aldis oldal, ahol lakberendezési üzletek kínálatát is meg lehet nézni

Van egy oldal, amit a barátaim csak így hívnak: aldis oldal. Ez az oldal valójában nem kifejezetten az Aldihoz kötődik, de mivel mi mind imádunk az Aldiban vásárolni, az aldis oldal név csak úgy ráragadt.

Az általunk csak aldis oldal jelzővel illetett oldal egyébként az akcioleso.hu. Ezen a weblapon midnenféle üzlet akciós újságjait lehet megtekinteni.

Akkor találtunk rá, mikor az egyik barátnőm útközben kitalálta, hogy szeretne venni egy kerti lámpát, csak éppen arra nem emlékezett, hogy hol látta a hirdetést. Ekkor kezdtük el az interneten az egyes üzletek kínálatait egyenként megkeresni, hiszen nem volt nálunk épp egy halom reklámújság, hogy kényelmesen megnézegessük, hol is lehetett éppen akciós az a lámpa, amit kinézett.

Öt tippje is volt arra, hogy melyik reklámújságban látta, így mint az öt áruházlánc akciós újságját meg kellett keresnünk a neten, mindet végigkattintgattuk, hogy megkeressük a lámpát.

Amikor elértünk az Aldihoz, akkor ugrott fel ez az aldis oldal a találati listán. És akkor szembesültünk vele, hogy sokkal egyszerűbben meh tudtuk volna nézni ezeket az akciós újságokat.

Ugyanis, mi minden üzlet oldalát külön felkerestük, ott megkerestük, hogy éppen mi az akciós, hogy van-e fent valamilyen akciós újság, és így néztük végig pket.

Az aldis oldal, azaz az akcioleso.hu viszont pont ezeket az akciós újságokat szed össze egy helyre, így nem kell mind az öt üzlet honlapját felkeresni, hogy aztán az átláthatatlan menükben megkerressük az akciós újságot.

Az akcioleso.hu oldalon mindenféle üzlet akciós újságját meg lehet nézni, lapozható formában. Nincsenek felesleges információk, nagyon egyszerű a használata. Könnyen és gyorsan meg lehet találni az üzleteket, amelyeknek fel vannak töltve az akciós újságjaik.

Igaz, hogy aldis oldalnak hívjuk, mert először az aldi kapcsán találkoztunk vele, de az aldis oldal enné, sokkal több.

Nem csak élelmiszerüzletek, hanem barkácsboltok, elektronikai üzletek, és még lakberendezési üzletek újságjait is meg lehet itt találni.

Mivel a gyengém a lakberendezés, mindig megnézem, hogy éppen mik vannak az újságokban, éppen mi az akciós, milyen lakberendezési trendek hódítanak.

Mindig az aldis oldal, azaz az akcioleso.hu az első, ahova ellátogatok, ha valamelyik akciós újságra vagyok kíváncsi.

Itt nem csak lapozható formában lehet megtekinteni az akciós katalógusokat, hanem külön, termékekre bontva is.

Van ugyanis egy akciós termékek fül, ahol az egyes üzleteknek ki vannak listázva az akciós termékei, ha valakinek így könnyebb, akkor nem is kell virtuálisan átlapozni az újságokat.

Nagyon hasznos kis oldal, ahol nem csak az aldi, hanem rengeteg más üzlet akcióiról is tájékozódni lehet, és akár még lakberendezési tippeket is szerezhetünk az itt megjelenő lakberendezési üzletek újságjaiból és azt is megnézhetjük, éppen melyik üzletvben vannak akciós bútorok.

aldis oldal
aldis oldal