A múltkori lakásavatón

Imádom a lakásavatókat. Őszintén mondhatom, hogy ez az egyik kedvenc szabadidős programom. Tudom, ez kissé furán hangzik, de mivel nagyon szeretem a lakberendezést és úgy alapvetően a lakáskultúrát, így szeretek mindig új és új lakásokat megtekinteni főleg, ha azok még újak is.

Nemrég voltam az egyik barátom, Marcinak a lakásavatóján, mert vett egy új lakást, amit felújított és most jutott el oda, hogy felavassa a barátaival. Őszintén elmondhatom, hogy egy nagyon szép kis lakás lett. A nappali együtt van a konyhával, egy légtér az egész és van még benne két szoba is, amiből az egyik a hálószoba lett, míg a másik a dolgozó szoba. Remek az elosztása, igazán tágas és egy főnek ez nagyon kényelmes.

Marci lakásavatóján beszélgettem egy közös ismerősünkkel, aki épp most indított egy saját vállalkozást, amihez honlap is kellett. Elmesélte, hogy a honlapját a Keresőbenelsővel csináltatta. Hogyan talált rá a Keresőbenelsőre? Az interneten keresgélés közben a következő hirdetésre lett figyelmes: “Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált.” Ezt megpillantva azonnal rájuk keresett, kért egy ajánlatot, nagyon könnyen megegyeztek és már indulhatott is a honlap készítése.

Miért érdemes a Keresőbenelsővel készíteni a honlapot?

Elsősorban azért, mert ők nem sablonokból dolgoznak, mint esetleg más cégeknél, hanem mindig törekednek az egyéni megoldásokra. Ez azt jelenti, hogy minden egyes megrendelő esetében az egyéni kívánalmaknak legmegfelelőbb weblapot igyekeznek elkészíteni úgy, hogy az minél egyedibb és minél különlegesebb lehessen. Egyszerűen összefoglalva nem mindennapi honlapokat igyekeznek alkotni.

Kiemelendő az is, hogy náluk alap a keresőoptimalizált oldalak elkészítése. Ma már egy weblap, ha nem keresőoptimalizált, akkor olyan, mintha nem is létezne, hiszen senki sem fog rátalálni. Ez az egyik legfontosabb, amit elvégeznek egy oldalon.

Nem kell attól tartani, hogy a honlap elkészítése majd hónapokig fog tartani. A szakmai tudásnak köszönhetően már hetek alatt végeznek az adott weblap elkészítésével és emellett természetesen minőségi munkát is végeznek.

Miért érdemes a Keresőbenelsővel végeztetni a keresőoptimalizálást?

Legfőképpen azért, mert a fejlesztők minden egyes apró részletre odafigyelnek és nagyon könnyű együtt dolgozni velük. A keresőoptimalizáláshoz már az elején egy olyan domaint kell választani, ami alapból megkönnyíti a dolgunkat. A domain után segítenek kiválasztani a megfelelő kulcsszavakat is, hiszen ezek nagyon fontosak a későbbiekben az oldalak szövegezésénél és a hirdetések során, sőt még a linképítésben is. Azt is lehet mondani, hogy a megfelelő kulcsszavak meghatározása az alapja az egész folyamatnak.

A Keresőbenelsőnél a keresőoptimalizálás során teljes mértékben odafigyelnek a konkurenciára is. Miért fontos ez? Azért, mert a meglévő kulcsszavak komoly elemzést igényelnek. Mivel általában nagyon nagy a verseny, maximálisan oda kell figyelni a konkurencia kulcsszavaira, hogy egészen pontosan milyen helyet foglalnak el a rangsorban és azt is, hogy hogyan lehet őket megelőzni és előrébb kerülni.

Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi tartalomgyártásra is. Manapság egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tartalmat gyártunk, hiszen alapvetően nem a keresőrobotoknak írunk, hanem a valódi ügyfeleket szeretnénk elérni vele. A minőségi tartalomtól azt várjuk, hogy vagy igénybe vegyék a szolgáltatásunkat vagy pedig megvásárolják a termékünket.

Hogyan tudunk ajánlatot kérni a Keresőbenelsőtől?

A keresobenelso.hu-n található űrlap segítségével. Ezen az űrlapon megadhatjuk a saját weblapunk címét, majd ezután meg kell adni a cég nevét, a saját nevünket, az email címünket, a telefonszámunkat és végezetül pedig egy rövid üzenetet tudunk írni, amiben kifejthetjük a megkeresésünk célját.

Az ismerősöm nagyon meg volt elégedve velük és kifejtette azt is, hogy mennyire örül annak, hogy rátalált arra a bizonyos hirdetési szövegre: “Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált.”