A lakás dísze is lehet egy Buddha ékszer

Amikor a testvérem új lakásba költözött, akkor teljesen az elejétől kezdve azon volt, hogy nagyon harmonikus légkört teremtsen. Ezt pedig nem más miatt tudja elérni, mint hogy azokkal a tárgyakkal veszi körbe magát, amelyek fontosak számára, és illik is a kitalált látképéhez. Különböző újságokat és netes felületeket olvasott, hogy ténylegesen olyan formát tudjon önteni a lakása kinézetét, amilyenre régóta várja. A nyomtatott újságokból kivágott részleteket gyűjt, úgy rakja össze, hogy még mit szeretne elérni, megvenni, merre haladjon az irány a lakása kinézetében. Én ehhez a projektjéhez szeretnék hozzájárulni, azáltal, hogy egy kinézett ékszert meg fogok számára venni.

De mit is tudnék venni számára születésnapja alkalmából, nem mást, mint valamilyen nepáli terméket. Nagyon vonzza őt ez a kultúra, és amióta rátalált egy remek oldalra, a nepalitermekek.com-ra, ahonnan nem csak jó történetet tud olvasni. Mert az oldal üzemeltetője egyéb iránt, hogy nagyon szuper, egyedi, kézzel készített termékeket forgalmaz, melyeket Nepálban állítanak elő, természetes, autentikus anyagokból. Mindezek mellett, az útjairól is bővebb beszámolót oszt meg, az arra járó érdeklődőkkel, hogy minden nagyon közel kerüljön ehhez a nagyon érdekes, egy európai ember számára misztikus világgal. Ez a misztikum nagyon megfogta a testvéremet is, és ilyen irányba vette a lakása berendezését is. Tehát nem volt olyan sok választásom, én is megnéztem ezt a nagyszerű oldalt, és bele is olvastam a remek blogbejegyzésekbe. Annyira jól felépített az oldal, hogy mindenki számára nagyon könnyen kezelhető, tényleg akik akár nem jártas a netezésben és a netes rendelésekben, azok is könnyű szerrel meg tudják találni a termékeket, melyet keresnek. Könnyű honlapszerkesztés, és a webshop üzemeltetője milyen igényt ki szeretne elégíteni azzal, hogy nagyon szép képekkel szemlélte a termékeket, melyek alapján nagyon könnyű is a választás, hiszen egy jól sikerült kép, mely mutatja a termék minőségét, egy webshopnál nem kell több. Én is így voltam, amikor elkezdtem a keresni, hogy vajon mivel is tudnám meglepni a testvéremet. Nem is kellett annyira sokáig keresnem, hiszen ez az oldal maga a csoda, buddha ékszerek tekintetében is. A buddha ékszerek azon része melyet díszként is lehet alkalmazni, nem fér ahhoz kétség, hogy a lakás vagy éppen a testünk ékszere tud lenni.

Amit én találtam a testvéremnek, az is nagyon jó minőségű, kézzel készült tárgy, mondjuk ezen a remek oldalon minden kézzel készül, és annyira minőségi, hogy ennél jobbat szinte el sem tudnék képzelni. Szuper ötlet volt ez a webshop üzemeltetőjétől, hogy az ő szenvedélyét , a buddhista életérzést, más is meg tudja tapasztalni az általa forgalmazott termékek kapcsán. A termékleírás elolvasását követően, mely ténylegesen nagyon sokat segített a döntésben. A termékleírások is közelebb hoztak a kultúrához és még a termékhez is. Meg is rendeltem és nagy várakozással teli időszak következett, nem tartott ez az időszak nagyon sokáig, hiszen pár napon belül meg is érkezett a megrendelt termékem. Nem csalódtam ismételten, hiszen a képek alapján kiválasztott termék érkezett meg, küllemre és anyagra teljesen olyan, mint a képen. Szuper oldal, melyet nekem is csak ajánlott a testvérem, de én a barátaimnak tovább fogom adni, hiszen mindenkinek közelebb kell kerülnie ehhez a kultúrához, akár egy karkötővel, vagy egy buddha szoborral, vagy éppen egy a kultúrához sorosan hozzá tartozó füstölő megvételével, ezt mind mind be is lehet szerezni az oldalról.