A lagzink egyben lakásavató parti is volt, sok képpel

Elképesztően különleges élményben volt részem. Gyerekkorom óta ismertem egy lányt és most úgy tűnik, hogy egybekötjük az életünket. Azt tervezgettük, hogy közösen egy új, szép lakásba költözünk. Nem gondolta volna azonban senki sem, hogy úgy tervezzük, hogy a lagzink is ebben az új lakásban lesz megtartva. Ez volt a nagy álmunk, egy olyan hely, ahol minden kis bútor a mi személyiségünket fejezi ki. Sokat kellett egymás szüleinél laknunk, így teljesen megérhető volt, hogy miért volt fontos ez számunkra.

Nekem azonban még mindig azon kellett törnöm a fejemet, hogy milyen ajándékot tudnék a vendégeknek adni köszönetként. Aztán rádöbbentem, hogy egy fotóautomata is tökéletes esküvői ajándék vendégeknek. Nem akartam azonban beruházni egy olcsó, semmilyen automatára, úgyhogy addig kerestem, amíg meg nem találtam az ideálist.

Kevés oldal fogta meg a figyelmemet úgy, mint a Selfiegépé. Színes volt, szépen berendezett és csak úgy sugárzott róla a boldog, fiatalos energia. Ráadásul volt egy külön oldal arról, hogy miért ez a legjobb esküvői ajándék vendégeknek. Mintha csak kitalálták volna a gondolatomat. Meg is állapodtam ezen a siteon és elkezdtem böngészni gondosan, hogy valóban igaz-e ez az állítás.

Mindenki tudja, hogy a köszönetajándék egy ősrégi esküvői hagyomány. Sokan utálják is ezt a szokást, de szerintem ebből nagyon aranyos dolgokat is ki lehet hozni. Például egy esküvő keretében rengeteg kép készül. Miért ne tehetnénk meg ezt úgy, hogy közben mindenki részt vehet akár a képkészítés folyamatában is. A Selfiegép ezt ajánlja nekünk. Mindenki készíthet magáról egy személyre szabott szelfit, amit utána rögtön kinyomtat a gép. Ez már magában olyan, mint egy kis ajándék, ami sok ember arcára mosolyt fog csalni.

A másik király funkció pedig az, hogy digitálisan is eltárolja a képeket. Nem kell aggódni, hogy fuccsba megy az esküvői ajándék. Ha megvan a vendéglista, mindenkinek szépen továbbíthatjuk a buli után. Így mindenki könnyedén ki tudja majd rakni az általa kedvelt közösségi oldalra.

Szerintem picit mindenkinek visszahoznánk a gyerekkor érzetét. Nem hiszem, hogy a mobiltelefonok olyan pozitív érzéseket ébresztenek egy emberben, mint egy fotógép. Az utóbbi sokkal személyesebb és szerintem sokaknak emlékeik is vannak gyerekkorból, ahogy mindent lefotóztak az első gépükkel.

esküvői ajándék vendégeknek

Már láttam is magam előtt, ahogy anyukám félve nyomja majd meg a gombot, nehogy elrontson valamit. A vicces azonban az, hogy az sem gond, ha valaki elhibáz egy gombnyomást. Végig velünk tart egy szakember, aki segít nekünk a gép épen tartásában. Ő az, aki összeszereli a gépet már a legelején, úgyhogy nekünk ezzel sem kell bajlódnunk. Őszintén, nagy megkönnyebbülést jelenthet ez egy esküvő során. Csak képzeljétek el, hogy már alapból mennyi mindent kell megszerveznünk.

Megtudtam emellett, hogy a gép rövid mozgóképek rögzítésére is képes. Ilyet szerintem pedig tényleg kevesen láttak még élőben. Olyan vicces lesz visszanézni majd a cuki gif fájlokat a rokonokról. Mindenki kiélheti egy picit az egyéniségét és a fotókról egy igazán emlékezetes buli fog visszatekinteni ránk.

Szerintem eléggé meggyőző ajánlattal állt elő a Selfiegép oldala. Eldöntöttem, hogy ez a megfelelő esküvői ajándék vendégeknek és még nekünk is, a házasodó párnak. Kedvező árakkal és profi csapattal biztosítanak egy olyan szolgáltatást, ami nemcsak hogy emlékezetes, de minden aspektusában újszerű és izgalmas. Ne habozzatok ti sem, ha hasonló, különleges esküvőt szeretnének magatoknak.