A házunkat egy szuper kerti bútor dobja fel

A házunkat idén vásároltuk, és nagyon sok munkám volt abban, hogy otthonná varázsoljam. Sok minden hiányzott a beköltözéskor, de mostanra belül már minden a helyére került. Ahogy beköszöntött a jó idő, jöhetett az újabb projekt: egy szép, kerti bútor beszerzése.

kerti bútor

Azért valljuk be, ha már van egy szép kert, akkor azt érdemes kiélvezni, és ehhez tökéletes választás lehet például egy hintaágy, vagy egy szép asztal.

A férjem először vegyes érzésekkel fogadta az ötletem. Nyilván szerette volna ő is, de manapság olyan borzasztó árakon lehet kapni a kerti bútorokat, hogy lehet, hogy rámegy a gatyánk. Volt elég kiadás eddig is, így korlátozott a keret, amiből meg tudnám valósítani.

Egyik barátnőm javasolta, hogyha ennyire számít az összeg, akkor érdemes lenne szétnéznem az 50szazalek.com oldalon.
Az 50szazalek.com egy különleges webshop. Itt minden egyes nap azért dolgoznak a munkatársak, hogy folyamatosan megújuló termékkínálatot biztosítsanak még pedig úgy, hogy közben a legjobb ár-érték arányt biztosítsák a vásárlók számára. Nagyon jó árakkal dolgoznak, sok termék esetén náluk érhető el a legjobb ár a piacon.

Tetszettek a feltételek is, amit biztosítanak. 14 napos visszaküldési garanciát biztosítanak. Ez időn belül bármikor visszaküldhetjük a terméket, hogyha valami miatt mégsem szeretnénk megtartani. Indoklás sem szükséges!
Ezen felül nagyon adnak a biztonságra. A legmodernebb online fizetési felület elérhető náluk, így nyugodt szívvel intézhetjük kártyával a fizetést.
Mindezeken felül 72 órán belül kihozzák a megrendelt csomagokat, és a nagy méretű szállítmányokra is kedvezményes szállítási díjakat tudnak biztosítani.

Nem volt rossz ötlet, hogy itt nézzek szét. Mondjuk hamar elvesztem a kínálatban, ugyanis kerti bútoron kívül rengeteg dolgot forgalmaznak: lakberendezési eszközök, autós kiegészítők, gyermek- és babakellékek, sport és fitnesz eszközök is vannak náluk. Szinte minden, ami egy háztartásban kellhet.
A nekem való kerti bútort hamar megtaláltam. A férjemnek megmutattam, akinek nagyon tetszett, ám az árát meglepetésnek szántam.
Szó szerint tátva maradt a szája, amikor meglátta, mennyibe kerül. Tényleg sehol máshol nem találtunk hintaágyat ennyire kedvező áron.

Mivel tetszett neki, amit mutattam, el is döntöttük, hogy megrendeljük. A rendelési folyamat egyszerű volt, könnyen végig mentem minden részleten.

Ahogy ígérték az oldalon, valóban megérkezett a csomagunk 72 órán belül. Sőt, nem is kellett annyit várni!
A szállítási díj sem volt vészes, mégis épségben megérkezett.

Az 50szazalek.com oldal remek választás, kerti bútor témában. Eldöntöttem, hogy bármire lesz szükségem, először itt fogok szétnézni, hátha innen is megrendelhetem. Sok-sok pénzt tudok megspórolni, ha őket választom, és minőség mindig kiváló.